POLÍTICA DE VENDA I DEVOLUCIONS

El present document té per objecte establir les Condicions Generals d’Ús i les Condicions Generals de Venda i devolucions de la pàgina web de venda en línia eljocmusicat.cat i de tots els seus sub-dominis.

Identitat de les parts

La present política de privacitat, així com els termes i condicions d’ús, que es posen a la disposició de l’Usuari, regulen l’accés, navegació i ús de la web, així com la descàrrega de la pàgina web (d’ara Les condicions generals de venda descrites a continuació (d’ara endavant Condicions generals de venda), regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari de la pàgina Web eljocmusicat.cat (denominat en endavant “Usuari”) i el venedor, que és JOSEP TORMOS TORRELLA amb CIF:, amb el nom comercial: EL JOC MUSICAT amb domicili al carrer C Major, 5, Vacarisses, 08233. (denominat en endavant “EL JOC MUSICAT”)

Realitzacio de la seva comanda

És requisit necessari que en el registre ens facilitis: un telèfon de contacte mòbil o fix, una adreça de correu electrònic, un nom i cognom, l’adreça d’enviament completa (amb el codi postal, la població, la província i el país)
Els mitjans de contacte que utilitzarem per a manar-te les notificacions sobre la teva comanda seran principalment el correu electrònic encara que a vegades també podem utilitzar el telèfon o l’adreça postal física.
Les condicions d’ús i compra d’aquesta pàgina web NOMÉS són vàlides per a compres realitzades a l’estat espanyol, i amb Enviaments dins de la península ibérica.
Si acceptem la teva comanda, rebràs en el teu correu electrònic prèviament facilitat en el teu compte d’usuari, la nostra acceptació emetent una Confirmació de Comanda. Aquesta Confirmació de Comanda serà efectiva des del seu enviament. Si per contra no podem acceptar la teva Comanda, intentarem posar-nos en contacte amb l’usuari per correu electrònic, telèfon o correu postal.
Una vegada realitzada la compra i el més ràpid possible, dins del raonable, i dins del termini de 24 hores, EL JOC MUSICATenviarà als clients un email amb el rebut de la comanda que contindrà el resum de la compra, així com informació i dades d’enviament i facturació, per la qual cosa els clients hauran d’assegurar-se d’escriure el nom i dades de manera correcta.

Preus

Molt ocasionalment els preus dels productes mostrats en la nostra web, poden ser especificats de manera errònia i mostrar un preu inferior o superior al degut. Quan succeeixi això i, si nosaltres hem confirmat la seva comanda, contactarem immediatament amb l’usuari amb la finalitat d’emetre una nova confirmació de comanda amb el preu correcte. En el supòsit que el preu que correspongui sigui superior, l’usuari podrà cancel·lar la seva comanda i li reemborsarem qualsevol quantitat que ja hagués satisfet.
Pot haver-hi ocasions en les quals ens sigui impossible subministrar els productes demanats degut, al fet que no estiguin disponibles. En aquests casos ens posarem en contacte amb l’usuari per a informar-lo i potser li suggerirem productes alternatius que l’usuari pugui desitjar comprar. Si no accepta els nostres suggeriments cancel·larem la seva comanda en relació amb els productes que no puguem subministrar i li retornarem qualsevol suma de diners que ens hagués satisfet per tals productes. La devolució d’aquestes sumes de diners serà el límit de la nostra responsabilitat enfront de l’usuari, si ens anés impossible subministrar-li els productes.
Ens reservem el dret de modificar els nostres preus en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades en la pàgina web, en el moment de la realització de la seva comanda.
Les despeses d’enviament, quan correspongui, són a càrrec de l’usuari, tal com s’indica en la comanda i factura.
L’I.V. A. al tipus aplicable indicat en la seva factura, serà a càrrec seu.
El preu dels productes inclou l’I.V.A corresponent i serà el que s’indiqui en la seva comanda i/o factura.

Termini i lloc de lliurament

EL JOC MUSICAT lliurarà les comandes en l’adreça indicada per l’Usuari en el corresponent formulari de compra.
EL JOC MUSICAT no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament de les comandes no es realitzi a conseqüència que les dades facilitades per l’Usuari siguin falsos, inexactes o incomplets, així com per qualsevol causa imputable a l’Usuari.
EL JOC MUSICAT realitzarà totes les mesures necessàries perquè el lliurament pugui realitzar-se en el termini acordat. EL JOC MUSICAT considera la confirmació del pagament, per qualsevol dels sistemes que estiguin habilitats, una condició necessària per a poder mantenir els terminis de lliurament. Malgrat això, els terminis que s’indiquin a l’Usuari són una estimació i és possible que variïn per motius de logística o de força major.

El lliurament es considerarà efectuada a partir del moment en el qual EL JOC MUSICAT posi el producte a la disposició de l’Usuari.

Política de devolució i canvis de la botiga online

A vegades és possible que utilitzem una tecnologia anomenada “cookies” amb la finalitat que proporcionem una sèrie de continguts i/o serveis de manera personalitzada. Una “cookie” és un petit element de dades que un lloc web pot enviar al programa de navegació Web de l’usuari.
Al seu torn, aquest element pot emmagatzemar-se en el disc dur de l’ordinador de l’usuari de

El termini de devolucions a la nostra botiga online és de 14 dies des de la recepció de la comanda.

Per a retornar qualsevol article de la nostra botiga en online contacti a través del mail info@eljocmusicat.cat.

A continuació l’informem com procedir en cada cas:

1. Producte danyat durant l’enviament

En rebre el producte ha de revisar-lo bé. Si comprova que ha estat danyat durant l’enviament haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de manera immediata a través de les nostres vies de contacte on li indicarem la forma de devolució.

3. Producte defectuós

Per a la devolució per producte defectuós, primer caldrà constatar el defecte mitjançant l’enviament de fotos en les quals es comprovi que realment l’element està danyat o deteriorat.

4. Producte no satisfà les seves expectatives.

Si rep el producte i no es respon al que buscava, no es preocupi pot retornar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la recepció del producte. Per a això només haurà de posar-se en contacte amb EL JOC MUSICAT per qualsevol dels mitjans disponibles. És necessari que el producte estigui en perfecte estat de conservació amb tots els seus accessoris.

Després d’haver rebut la mercaderia en el nostre magatzem i comprovat el seu estat, vostè obtindrà la devolució de l’import de la seva comanda, descomptant les despeses de transport, mitjançant el mateix mètode de pagament que va utilitzar en fer la compra.

5. Quines són les despeses de devolució?

Si ens retorna un producte a causa d’un error per part de EL JOC MUSICAT, és a dir producte danyat, deteriorat o defectuós, nosaltres sempre assumirem totes les despeses de la devolució.

Si vol retornar un producte perquè no satisfà les seves expectatives posi’s en contacte amb nosaltres al info@eljocmusicat. Les despeses de devolució seran les mateixes que les d’enviament. Aquestes despeses seran descomptades de l’import total a retornar.